MANIEREN VAN LEREN ONTDEKKEN EN EEN SLIMME AANPAK KIEZEN

Tijdens IK LEER LEREN leert een kind hoe je kunt leren, wat je moet weten om gemakkelijk te kunnen leren en waarom leren best leuk kan zijn…

IK LEER LEREN richt zich met name op voorwaarden die van belang zijn om te kunnen presteren. Daarmee is dit programma uniek in zijn soort. Het programma is geschikt voor kinderen van de basisschool, brugklassers, hoogbegaafde kinderen en jongeren in het voortgezet onderwijs.

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA IK LEER LEREN

Het programma bestaat uit 5 lessen die elk een eigen thema hebben: 

Het programma kan in een groep (max. 3 kinderen) gevolgd worden, maar uw kind kan (onderdelen van) het programma ook individueel volgen. U betaalt in dat geval het tarief voor individuele begeleiding.

afb1
afb7

VOOR WIE?

Voor ieder kind dat te maken krijgt met leren, is het een noodzaak om te leren hoe je het beste kunt leren. IK LEER LEREN is uitermate geschikt om kinderen voor te bereiden op leertaken vanaf groep 7 / 8 en de brugklas. Het programma is goed in te zetten voor (hoog)begaafde leerlingen en jongeren uit het voortgezet onderwijs die vastlopen in het leren leren.

Verder is IK LEER LEREN heel geschikt voor:

Voor meer informatie over IK LEER LEREN kunt u ook kijken op de site www.ikleerleren.nl.

AANMELDEN

Heeft u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden voor IK LEER LEREN? Dat kan via:

Bij aanmelding voor IK LEER LEREN ontvangt u een inschrijfformulier waarop u naast algemene gegevens kunt aangeven op welke manier de moeite met het leren leren tot uiting komt.